SkinIdent Cleansing Milk Special - Puhdistusemulsio 75ml

Varastossa. Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

40,48
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin toimipisteet ja pakettiautomaatit sisällä, Posti Parcel Connect, Posti Priority Parcel, Matkahuollon Noutopisteet Suomessa (mm. Pakettiautomaatit, R-Kioskit ja K-Marketit), Nouto liikkeestä Turuntie 6, 2.krs, Salo 24100, Valitse toimitustapa seuraavaksi, Matkahuolto Kotijakelu Suomessa, Matkahuolto ulkomaat Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta, Hollanti, Luxemburg, Posti Kotiinkuljetus Suomessa, Postipaketti Baltia, Posti Pick Up Parcel- Ruotsiin ja Tanskaan

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää ihonpuhdistusemulsion tarkimmatkin vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimaääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisaältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla.

Cleansing Milk Special puhdistusemulsion hoitovaikutusta tehostaa Facial Tonic tai Facial Tonic Special kasvovesi. Nämä SkinIdent® tuotteet täydentävät toisiaan ideaalisella tavalla ja näin iho on valmis vastaanottamaan niitä seuraavat hoitotuotteet. 75ml.

Löydät isomman 200ml SkinIdent Cleansing Milk Special - Puhdistusemulsio täältä.

Ainesosat (INCI):
Ingredients (INCI): Aqua, Glycerol, Cetearyl Octanoate, Caprylic/Capric Stearic Triglycerides, Ethanol, Urea, Cholesterol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Squalen, Sodium Cocoyl Glutamate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Lecithin, Allantoin, Hyaluronic Acid, D-mixed-Tocopherols, Citric Acid.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Symbolit
  • vegaaninen
  • hajusteeton

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: SkinIdent, Ihonpuhdistustuotteet, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Normaali iho, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Kuiva iho, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Rasvainen iho, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Hajusteallergiset, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Dr. Baumann SkinIdent, IHONPUHDISTUS JA KASVOVEDET, TUOTERYHMÄT, Ikääntyvä iho, Matkapakkaukset, Suunympärysihottuma eli POD, Atooppinen iho, Dr. Baumann matka- ja kokeilupakkaukset, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Hajusteeton ihonhoito, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, HAJUSTEETTOMAT TUOTTEET, Vegaaniset tuotteet