SkinIdent Cleansing Milk Special - Puhdistusemulsio 200ml

Varastossa. Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

67,90


Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää ihonpuhdistusemulsion tarkimmatkin vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimaääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisaältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla.

Cleansing Milk Special puhdistusemulsion hoitovaikutusta tehostaa Facial Tonic tai Facial Tonic Special kasvovesi. Nämä SkinIdent® tuotteet täydentävaät toisiaan ideaalisella tavalla ja näin iho on valmis vastaanottamaan niit seuraavat hoitotuotteet.

Ainesosat (INCI):
Ingredients (INCI): Aqua, Glycerol, Cetearyl Octanoate, Caprylic/Capric Stearic Triglycerides, Ethanol, Urea, Cholesterol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Squalen, Sodium Cocoyl Glutamate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Lecithin, Allantoin, Hyaluronic Acid, D-mixed-Tocopherols, Citric Acid.

Tuotten käyttö:

Sovellus

 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: SkinIdent, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Normaali iho, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Kuiva iho, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Rasvainen iho, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Hajusteallergiset, Ihonpuhdistus ja kasvovedet, Dr. Baumann SkinIdent, IHONPUHDISTUS JA KASVOVEDET, TUOTERYHMÄT, Ikääntyvä iho, Ruusufinni eli rosacea, Suunympärysihottuma, Atooppinen iho