Ekopharma Mustikka Hopeahoitojauhe

Tuotetta ei varastossa. Tarkistathan saatavuuden asiakaspalvelusta, kiitos.

14,90


Mahdolliset toimitustavat: Postin toimipisteet ja pakettiautomaatit, Posti Parcel Connect, Posti Priority Parcel, Matkahuollon Noutopisteet Suomessa (mm. Pakettiautomaatit, R-Kioskit ja K-Marketit), Nouto liikkeestä Turuntie 6, 2.krs, Salo 24100, Valitse toimitustapa seuraavaksi, Matkahuolto Kotijakelu Suomessa, Matkahuolto ulkomaat Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta, Belgia, Hollanti, Luxemburg, Posti Kotiinkuljetus Suomessa, Postipaketti Baltia

Ekopharman mustikkajauhe sopii taittamaan keltaisuutta erityisesti hiuksista, jotka ovat vaaleat, raidoitetut tai luonnostaan harmaat. Sopii myös ylläpitämään viileää sävyä hiuksissa. Sisältää vain neljää raaka-ainetta!

Jauhetta voidaan käyttää sellaisenaan EKOPHARMA-shampoon tai -hoitoaineen kanssa. Sävyä voi säädellä vaikutusajan ja jauhemäärän mukaan. Jos hiukset ovat erityisen huokoiset, aloitetaan lyhyemmällä vaikutusajalla ja pienemmällä jauhemäärällä.

Hopeahoitojauhe sisältää hoitavaa mustikkaa, kosteuttavaa betaiinia ja antioksidanttista C-vitamiinia, jotka hoitavat hiusta hoitoaineen tavoin samalla kun hiukset saavat sävyä. 

Käyttö:
Kuluttajaohje: Sekoita 1-5 tl jauhetta hiusten pituuden mukaan EKOPHARMA-shampoon tai -hoitoaineen joukkoon. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia halutusta sävystä riippuen. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosat:
Vaccinium Myrtillus Fruit Juice (Mustikka/Bilberry), Maltodextrin, Ascorbic Acid, Betaine

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekopharma Hiustuotteet, EKOPHARMA, HIUKSET, Hiustuotteet, Uutuustuotteet